Notícies BCD

BCN Design Week 2011: del 17 al 21 d’octubre

23 GEN. 2011

La BCN Design Week 2011 obrirà les portes del 17 al 21 d’octubre per celebrar la sisena edició d’un esdeveniment que ha aconseguit posicionar-se com la cita de referència del disseny a Barcelona i com a una de les Design Weeks més importants de l’agenda internacional.

Després de l’èxit de l’edició 2010, empreses de diversos sectors productius o de serveis, i professionals i experts del món del disseny i la innovació, tornaran a donar-se cita en una plataforma d’intercanvi d’experiències, debat i networking, que en aquesta sisena edició presentarà noves activitats per tal d’ampliar el seu abast i obrir l’esdeveniment a la ciutat.

Una vegada més, la BCN Design Week comptarà amb ponents de renom internacional que tractaran diverses temàtiques relacionades amb el disseny, la creativitat i la innovació, per tal que els assistents puguin conèixer i compartir iniciatives, projectes, experiències i tendències claus a l’hora d’explorar noves oportunitats de negoci a través del disseny.

Durant els propers mesos informarem sobre els ponents, el programa d’activitats i altres novetats referents a aquesta nova edició, i donarem a conèixer el període d’inscripció.
Més informació sobre la BCN Design Week: http://www.barcelonadesignweek.com

També podeu informar-vos sobre les novetats de la BCN Design Week 2011 a través de la pàgina de Facebook.

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal