Notícies BCD

Inscripcions obertes! Suma't al 7è Postgrau en Gestió del Disseny organitzat per la UPC i BCD

5 MAIG 2017

La 7a edició del Postgrau en Design Management, que començarà el proper 20 d'octubre, ha obert les seves inscripcions. Després de la demanda experimentada amb les sis primeres edicions del postgrau, aquesta es presenta com a una nova oportunitat per a tothom qui vulgui orientar el seu perfil professional cap a una figura cada vegada més sol·licitada per les empreses, el gestor de disseny o design manager.

La figura del Design Manager és la d'un professional que es dedica a pensar el disseny com un actiu important per a la companyia, i en com gestionar-lo estratègicament per dotar l'empresa o la institució d'una posició capdavantera al mercat, obtenint rendibilitat i fidelitzant clients i usuaris.

Aquest recurs formatiu, part de l'oferta formativa de la UPC School, s'adreça a empreses i professionals que actualment estiguin exercint com a design managers, consultors en design management i/o innovació i responsables de disseny de qualsevol organització, amb la finalitat de proporcionar els coneixements teòrics i pràctics, tècniques i eines per a ajudar a desenvolupar les seves competències i habilitats per a gestionar correctament el disseny i a treure'n el màxim rendiment. També està orientada per enginyers de Producte, Gestors de Marca, Product Managers, i altres professionals relacionats o interessats en el sector des de diferents orientacions: Arquitectes (superiors o tècnics), Enginyers Industrials (superiors o tècnics), Dissenyadors, titulats en Arts i Humanitats o titulats en Ciències Socials.

En acabar el Postgrau en Gestió del Disseny, els futurs design managers han de ser capaços de desenvolupar, organitzar, planificar i controlar els recursos de disseny d'una organització amb l'objectiu d'augmentar la competitivitat de l'empresa.

Els membres del Clúster Disseny de BCD tenen un 10% de descompte en la matrícula.
Més informació: Fullet informatiu (PDF)

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal