Notícies BCD

Sessió informativa del Postgrau en Gestió del Disseny de la UPC School i BCD

29 NOV. 2016

El proper dimecres 18 de gener, a les 18.30 hores, tindrà lloc una sessió informativa del Postgrau en Gestió del Disseny, que organitzen la UPC School i BCD. La sessió està indicada per a totes aquelles persones que desitgin conèixer els detalls del programa i vulguin aclarir dubtes.

Després de la demanda experimentada amb les sis primeres edicions del postgrau, aquesta setena es presenta com a una nova oportunitat per a tothom qui vulgui orientar el seu perfil professional cap a una figura cada vegada més sol·licitada per les empreses, el gestor de disseny o design manager.

La figura del Design Manager és la d'un professional que es dedica a pensar el disseny com un actiu important per a la companyia, i en com gestionar-lo estratègicament per dotar l'empresa o la institució d'una posició capdavantera al mercat, obtenint rendibilitat i fidelitzant clients i usuaris.

Aquest recurs formatiu, part de l'oferta formativa de la UPC School, s'adreça a empreses i professionals que actualment estiguin exercint com a design managers, consultors en design management i/o innovació i responsables de disseny de qualsevol organització, amb la finalitat de proporcionar els coneixements teòrics i pràctics, tècniques i eines per a ajudar a desenvolupar les seves competències i habilitats per a gestionar correctament el disseny i a treure'n el màxim rendiment. També està orientada per enginyers de Producte, Gestors de Marca, Product Managers, i altres professionals relacionats o interessats en el sector des de diferents orientacions: Arquitectes (superiors o tècnics), Enginyers Industrials (superiors o tècnics), Dissenyadors, titulats en Arts i Humanitats o titulats en Ciències Socials.

En acabar el Postgrau en Gestió del Disseny, els futurs design managers han de ser capaços de desenvolupar, organitzar, planificar i controlar els recursos de disseny d'una organització amb l'objectiu d'augmentar la competitivitat de l'empresa.

El període d'inscripció a la 7a edició d'aquest potgrau, que començarà el 17 de febrer de 2017, està obert. Els membres del Club d'Empreses BCD tenen un 10% de descompte en la matrícula.
Sessió informativa del 7è Postgrau en Gestió del Disseny
Data: dimecres 18 de gener de 2017
Hora: 18.30 h - 20.00 h
Lloc: Tech Talent Center. (c/ de Badajoz, 73-77. 08005 Barcelona)
Accés: lliure per inscripció

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal