26   27 de novembre

Foodture Barcelona

Foodture Barcelona reuneix, connecta i inspira dissenyadors, emprenedors, visionaris i start-ups del món de la gastronomia i l'alimentació. L'objectiu és compartir la innovació més disruptiva mentre s'exploren i defineixen noves tendències en food design, food tech i social food. L'edició d'enguany, se celebra els dies 26 i 27 de novembre i tractarà sobre la regeneració alimentària, enlloc de sostenibilitat. Foodture va un pas més enllà, ofereix solucions sostenibles per millor la salut del planeta.

Alguns dels i les ponents seran Luki Huber, Carme Ruscalleda o Laura Veraguas. També hi haurà una sessió sobre Augmented Gastronomy amb workshops de núvols de sabors o còctels en format de càpsula comestible, entre d'altres.

Enguany, l'edició serà presencial a l'edifici del Disseny Hub. A més, les escoles de disseny com Elisava tindran un paper rellevant, en tant que els i les estudiants exposaran projectes innovadors a Showcase de Talent. I aprofitant la tornada a la presencialitat i per donar sentit a l'esdeveniment hi haurà un espai exclusiu per a 40 persones on tastar i explorar amb tots els sentits les noves tendències a la Gastro Experience.

Tota la programació en detall al web de Foodture Barcelona.

Article següent

26   27 de novembre

Foodture Barcelona

Newsletter