7 de juliol

INSIDE... Fern· by deardesign studio

El Clúster Disseny obre convocatòria per a una nova jornada dins el cicle INSIDE..., un format que pretén posar en valor un dels grans actius d'una iniciativa clúster: el seu potencial en tant que plataforma d'accés a coneixement, resultat de la suma del talent de tots els seus membres.

En aquesta ocasió, al INSIDE... Fern· by deardesign studio, l’estudi de disseny i interiorisme co-fundat per Ignasi Llauradó ens obrirà les seves portes per parlar de la seva transició iniciada fa 3 anys amb la seva nova marca Fern·, una proposta que busca integrar la circularitat en els projectes de disseny d'interiors acompanyant els seus clients cap a una transició sostenible. 

Ignasi Llauradó i l’equip de deardesign studio compartiran amb els assistents com desenvolupen cada projecte des del punt de vista del seu cicle de vida, destacant, per exemple, com la selecció de materials hi juga un rol clau, ja que contribueix en un 56% en les emissions de CO2 al llarg de la vida útil d'un espai. 

A més, presentaran la seva materioteca i compartiran la seva experiència fent camí cap a la sostenibilitat, un camí ple de desafiaments que es poden resoldre creant vincles entre col·laboradors que comparteixen una afinitat sostenible.  

La jornada es durà a terme el dimecres 7 de juliol de 09:30 a 10:30 a deardesign studio (C/Novell, 36, 08028 Barcelona).

Les places seran molt limitades i subjectes a les directrius de salut derivades de la covid-19. Cal enviar un correu a clusterdisseny@bcd.es indicant el teu interès i et confirmarem plaça per correu.

Article següent

Newsletter