14 de gener

Presentació del projecte "Espacio Plataforma"

El Cluster Disseny, impulsat per Barcelona centre de Disseny, juntament amb Habitat Cluster Barcelona, et conviden a conèixer de la mà dels experts investigadors d'Eina centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona el projecte "Espai Plataforma", una iniciativa que busca transferir el coneixement i l'orientació encessaris a les empreses participants per tal d'afrontar la transformació profunda que patiran els espais pensats per a col·lectivitats durant els propers anys, i dona resposta a les preguntes següents: es pot repensar l'espai per a col·lectivitats com un hàbitat? Estem preparats per a l'economia de la subscripció de productes com el mobiliari de la llar? Com ens afectarà el nomadisme digital a l'hora d'utilitzar materials que impulsin la connectivitat? Estem preparats per relacionar-nos amb el nostre entorn mitjançant interaccions des del material, els sensors i les dades?

Durant la sessió es presentarà en detall el projecte, incidint en l'objectiu del mateix, les seves fases, calendari i condicions de participació. Si ets un professional que treballa al sector del contract, ja sigui fabricant productes o oferint serveis, als àmbits de retail, hospitality, well-being o workplace i vols saber de quina manera participar al projecte et pot ajudar a impulsar la teva empresa, inscriu-te i participa a aquesta sessió de presentació.

Format: digital
Horari: de 12:30h a 13:30h

Inscripció: clica aquí

Aquesta iniciativa està prevista que s'iniciï el març de 2021 i està oberta a totes les empreses del sector. Ofereix condicions especials de participació per a membres del Clúster Disseny i d'Habitat Cluster Barcelona. La participació a aquesta sessió de presentació és gratuïta per a tots els interessats.

Article següent

Newsletter