22 d'abril

Sessió informativa sobre els cupons a la innovació i a l'estratègia d'ACCIÓ

El dijous 22 d'abril durem a terme una sessió informativa en format digital organitzada per ACCIÓ i Barcelona centre de Disseny. Descobriràs els nous ajuts de Cupons a la innovació i a l'estratègia 2021, uns cupons de descompte econòmic directe que les empreses poden bescanviar per un servei expert en disseny, a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ. 

Si hi participes coneixeràs aquest instrument eficaç que dona suport a la contractació de serveis de disseny i quina tipologia de serveis relacionats amb el disseny hi tenen cabuda en tant que eines clau facilitadores d’innovació i estratègia. 

A més, comptarem amb la participació d'empreses que ens explicaran com van utilitzar aquests cupons en edicions anteriors per millorar el seu posicionament estratègic implementant el disseny. És el cas de TwoNav amb Eurecat i de Xocolating amb NOMON DESIGN.

T’interessa si…

  • Ets una pime amb establiment operatiu a Catalunya amb un mínim de dos anys de vida a data de sol·licitud de l'ajut i tens interès en generar nous productes i/o integrar el disseny de forma estratègica dins el teu negoci.
  • Ets un estudi de disseny i vols conèixer com accedir a la xarxa de proveïdors acreditats d’ACCIÓ i aprofitar aquesta eina per oferir els teus serveis a empreses clients o accedir-ne a nous. 

Inscripcions: a través d'aquest enllaç.

Article següent

Newsletter