27 d'octubre

Taller d'avaluació d'Impacte B amb B Corp

Sectors de la societat cada cop més amplis demanden canvis profunds tant a nivell social com mediambiental a tots els actors de l'escena socioeconòmica, entre ells, les empreses.

Algunes empreses estan liderant aquest canvi sistèmic i holístic replantejant els seus models de govern i gestió, treballant en la generació de productes i serveis respectuosos amb el medi ambient i que satisfan necessitats socials, i assumint que la prosperitat del seu propi negoci depèn de la dels seus stakeholders.

Aquest taller online d'Avaluació d'Impacte B està especialment orientat a empreses que vulguin conèixer eines per diagnosticar i millorar, en paral·lel al seu impacte econòmic, el seu impacte social i ambiental.

Uneix-te per aprendre més sobre el moviment B Corp i coneix de forma pràctica l'eina d'Avaluació d'Impacte B. Veuràs com podem ajudar la teva empresa a millorar el seu impacte social.

Si estàs interessat en seguir endavant però tens dubtes i necessites una petita empenta per no quedar-te a mig camí, aquest taller és per a tu.

Si participes podràs

  • Comprendre de forma clara el moviment B Corp, la seva visió, la seva comunitat i els beneficis que aporta.
  • Aprendre com treure màxim partit a l'eina d'Avaluació d'Impacte B per diagnosticar i millorar l'impacte social i econòmic, a través d'una anàlisi pas a pas.
  • Adquirir tot el coneixement per poder realitzar posteriorment un diagnòstic de l'estat inicial de la teva empresa en termes de sostenibilitat mitjançant l'ús de l'eina Avaluació d'Impacte B.

Accés

  • Pots participar al taller si ets una empresa de més de 20 persones que comercialitza productes o serveis. Aquesta dada es comprovarà abans de donar accés al taller.
  • L'aforament és limitat. Les empreses membres del Clúster Disseny tindran prioritat.
  • El taller s'impartirà de forma digital.

Inscriu-te aquí.

Article següent

Newsletter