BcD Talent

Inspiració. Coaching. Design Thinking. Innovació disruptiva. Networking.

¡OBERTA LA CONVOCATÒRIA MID TALENT 2020!

Inscriu-te --> AQUI

Grup 1 --> 19 nov al 1 de desembre

Grup 2 --> 10 al 22 de desembre

Des del Barcelona centre de Disseny impulsem un any més el MID TALENT, un programa multidisciplinari de pre-acceleració de persones en emprenedoria creativa, sota les òptiques del design thinking i el creixement sostenible, destacant l’èmfasi en el desenvolupament competencial de professionals en qualsevol sector i matèria.

Enguany, llancem una nova convocatòria per participar al Programa MID TALENT 2020 EMPRÈN A TRAVÉS DEL DESIGN THINKING, que amb una durada de deu dies de sessions formatives i activitats competencials, es celebrarà durant els mesos de novembre i desembre de 2020.

Amb un màxim de 40 participants en total, es duran a terme dos grups de 20 persones cada un, destinats preferentment a persones desocupades que es trobin en un dels següents col·lectius: joves menors de 30 anys, persones amb discapacitat, persones majors de 45 anys, i persones amb risc d’exclusió social.

Tot el programa es desenvoluparà a la ciutat de Barcelona, en format presencial si les circumstàncies ho permeten i en format on-line en el cas que ho requereixi la situació derivada de la crisi sanitària.

Si estàs interessat/da i en vols saber més, aquí et pots baixar les bases de participació al programa, i en el cas de complir els requisits i voler formar part del procés de selecció, a través d’aquest enllaç accediràs al formulari d’inscripció.

Si et trobes sense feina, amb motivació per formar-te, i vols conèixer a una comunitat d’innovació i emprenedoria creativa, no dubtis en inscriure’t o contactar-nos a midtalent@bcd.es.

MID TALENT OFEREIX

#Posicionament social. Recerca de solucions per donar resposta a reptes socials plantejats per entitats i empreses.

#Col·laboració. Treball en equip i generació d’idees de forma individual i col·lectiva.

#Visió sostenible per al desenvolupament de propostes de valor sostenibles i inclusives.

#Experiència. Intercanvi de coneixement i vivències al llarg d’una setmana amb altres perfils amb inquietuds similars.

#Coaching. Identificació i posada en valor d’habilitats i adquisició de noves competències transversals.

BCD TALENT

Per tal d'impulsar el talent creatiu i l'emprenedoria corporativa, oferim programes inspiradors per a la materialització de les idees i la generació i acceleració de nous projectes, sota l'òptica del design thinking, i amb la col·laboració de professionals de l'àmbit de la innovació i el disseny, la sostenibilitat i l'emprenedoria.

Pots consultar més informació sobre els programes al menú lateral. Si t'interessa participar-hi o vols més informació, envia un correu a innovation@bcd.es.

  •  | Barcelona centro de Diseño
  •  | Barcelona centro de Diseño
  •  | Barcelona centro de Diseño
  •  | Barcelona centro de Diseño

Newsletter