;

Glücksstuhl, silla con suerte

Francesco Monaco

Idea Creativa Busca Empresa

IDEA CREATIVA BUSCA EMPRESA

hola@nimio-lab.com

Glücksstuhl en alemany significa cadira amb sort. Però no només és una cadira. És també un corre-passadissos i un caminador amb rodes de fusta. És una petita pissarra per dibuixar amb guixos. Té un calaix per a secrets i 2 ullets per amagar coses. Glücksstuhl es fabrica de forma completament artesanal amb taulers contraxapats de fusta de bedoll d’alta resistència i està acabada amb vernissos a l’aigua respectuosos amb el medi ambient.

Glücksstuhl té un disseny molt sobri i elemental que busca l’essència de les coses, capaç d’emocionar i desenvolupar la imaginació. Per això als nens els agrada tant.

Problema/Solució

Glücksstuhl proposa ampliar les possibilitats d’interacció dels nens amb un objecte. 

Neix observant el comportament de nens d’1 o 2 anys amb el mobiliari i els objectes quotidians que els envolten a casa: cadires per empènyer i arrossegar, calaixos per treure, forats on ficar petits objectes i parets on dibuixar i pintar. Amb Glücksstuhl es pot fer tot això i més.

Innovació

Glücksstuhl uneix en una única peça el ser una cadira i una joguina alhora. Un objecte amb un disseny actual perquè els nens puguin jugar, involucrar-se emocionalment i desenvolupar la seva imaginació.

Té el valor afegit de ser una peça handmade, en fusta, acurada en els detalls, duradora i sostenible.


  • BCD - Barcelona Centre de Disseny
  • MID

  • FSE
  • Cámaras - Fundación INCYDE