;

Blue Planet Tales

Nacho Parra

Empresa Creativa Busca Inversor

EMPRESA CREATIVA BUSCA INVERSOR

nacho@blueplanettales.com

www.blueplanettales.com


Els "Viatges de Gulliver" són meravellosos però el descobriment d'Amèrica, la cursa cap al Pol Sud, l'extinció dels dinosaures, el viatge a la Lluna o la construcció de les piràmides poden ser històries tan apassionants o més i amb elles els nens estaran aprenent temes que la seva cultura general agrairà abans o després.

Explicats com aventures, descobriments i gestes, il·lustrats per artistes, amb interactivitat, gamificació, preguntes i respostes per reforçar el vist i llegit, puntuacions, etc. poden ajudar els nens a aprendre mentre gaudeixen llegint i jugant.

 

Problema/Solució

Actualment hi ha aplicacions per aprendre temes bàsics com els colors, els números, les formes o els sentiments. Però no hi ha res que els ensenyi història, geografia, ciències i temes importants que intentaran inculcar posteriorment a l'escola de forma tediosa. La plataforma és una nova forma de que els nens aprenguin mentre es diverteixen.

 

Innovació

Les principals innovacions se centren en el contingut i la tecnologia. D'una banda, es creen contes inèdits sobre temes que no han estat tractats per a nens. Passatges de la història, de la vida real, dels seus personatges més il·lustres però enfocats en els nens tant en la forma com en el fons i utilitzant les noves tecnologies per millorar l'experiència i contribuir a l'aprenentatge. De l'altra, es desenvolupa una tecnologia ad hoc per crear la plataforma i els contes, amb un motor propi que permet l'escalabilitat, tenir informació d'usos i compra, aplicar el CRM…

  • BCD - Barcelona Centre de Disseny
  • MID

  • FSE
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Servei de Desenvolupament Empresarial
  • Cámaras - Fundación INCYDE
  • IED