;

Cl3ver

Viktor Nordstrom

Empresa Creativa Busca Inversor

EMPRESA CREATIVA BUSCA INVERSOR

info@cl3ver.com

www.cl3ver.com


Cl3ver és una plataforma al núvol que permet la creació i publicació de contingut 3D interactiu per a web i mòbil.

Aquesta eina permet a professionals del món de l'arquitectura, disseny i fabricació comunicar de forma més efectiva productes i dissenys, oferint a clients i stakeholders la possibilitat d'explorar les seves creacions des de qualsevol angle i visualitzar alternatives.

El contingut 3D, en comparació amb el contingut multimèdia tradicional basat en vídeo i imatges, augmenta la participació de l'usuari x6 fent de Cl3ver una eina ideal per promocionar i comunicar disseny i arquitectura en productes i projectes. 

 

Problema/Solució

Cl3ver permet la visualització de contingut 3D interactiu en qualsevol navegador web sense instal·lar cap plugin. Simple i efectiu.

Amb Cl3ver el contingut 3D s'integra en la web, podent-se publicar en una pàgina web, enviar via email o compartir fàcilment en mitjans socials a través d'una URL. 

 

Innovació

Gràcies al servei “Cloud” (el núvol) i HTML5 el contingut creat amb Cl3ver es torna accessible i editable en qualsevol moment i lloc des d'un simple navegador web, sense necessitat d'instal·lar cap software.

La innovadora interfície d'usuari Cl3ver permet la creació de contingut interactiu i animacions 3D sense la necessitat de programar, permetent a qualsevol dissenyador o arquitecte la creació d'aquest tipus de contingut prescindint dels serveis d'un programador per dur-ho a terme.

  • BCD - Barcelona Centre de Disseny
  • MID

  • FSE
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Servei de Desenvolupament Empresarial
  • Cámaras - Fundación INCYDE
  • IED