;

Concept Inbox

Oscar del Rio

Empresa Creativa Busca Inversor

EMPRESA CREATIVA BUSCA INVERSOR

oscar@conceptinbox.com

www.conceptinbox.com


Concept inbox és un software en el núvol per a la col·laboració i comunicació visual d'equips i clients durant el procés creatiu.

És un gestor de projectes especialment dirigit a professionals creatius, branques professionals com: decoració, disseny, publicitat i màrqueting, entre d'altres. Les seves funcions principals són la gestió de projectes, la col·laboració visual sobre imatges / vídeos en temps real permetent deixar anotacions, dibuixos i comentaris en context i la possibilitat de fer prototips interactius d'aplicacions mòbils i web a partir dels dissenys enviats.

 

Problema/Solució

El procés creatiu requereix d'una alta interacció amb qui demana el treball (client) i qui ho dissenya (creatiu / equip creatiu). Aquesta comunicació ha de ser visual ja que és complicat explicar el que volem sense un suport visual. Concept inbox permet estalviar fins a un 50% de temps en el procés de disseny, proporcionant una eina integrada de comunicació remota i visual en temps real.

 

Innovació

La usabilitat de Concept inbox és un dels factors diferencials més importants i és crítica ja que el client ha de saber utilitzar-la sense aprenentatge previ. S'ha construït un producte complex, amb funcionalitats potents però amb un aspecte extremadament senzill.

El procés creatiu es compon de: 20% producció / disseny, 80% comunicació / obtenció de feedback per part del client Què passa quan la comunicació falla o quan hem d'utilitzar infinitat d'eines que no s'integren unes amb les altres? Es perd productivitat, temps i diners i no és possible obtenir un feedback organitzat i visual.

Concept inbox ha aconseguit reunir en una sola eina tot el que es necessita per obtenir una comunicació eficient i visual que requereix tot professional creatiu amb els seus clients/equip.

  • BCD - Barcelona Centre de Disseny
  • MID

  • FSE
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Servei de Desenvolupament Empresarial
  • Cámaras - Fundación INCYDE
  • IED