;

Cookbooth

Malwine Steinbock / Victor Fortunado / Ivan Icra

Empresa Creativa Busca Inversor

EMPRESA CREATIVA BUSCA INVERSOR

malwine@cookbooth.com

victor@cookbooth.com

ivan@cookbooth.com

www.cookbooth.com


Cookbooth és una eina per a la gestió professional de les receptes i per a la promoció dels xefs, restaurants, bloggers i amants de la cuina en general. Inspira la manera en què xefs i foodies es comuniquen compartint la seva cuina i el seu coneixement de manera visual i detallada mitjançant les seves fotoreceptes pas a pas.

El projecte va ser iniciat a Silicon Valley. S'ha desenvolupat entre Londres i Barcelona per un equip amb perfils de màrqueting, tecnologia, alta cuina i continguts. L'app de iOS ha arribat al número 1 en descàrregues a 82 països.

 

Problema/Solució

Xefs i restaurants necessiten una eina professional per gestionar les seves receptes, compartir-les en equip i promocionar-se fàcilment entre elsfoodies, que no tenen una xarxa social de referència. Els productors locals i les marques necessiten estalviar costos i generar engagement amb els seus clients habituals o potencials. Cookbooth els ofereix tecnologia, continguts i contactes. 

 

Innovació

Cookbooth fa social la gestió de les receptes. La plataforma està dissenyada perquè els xefs i amants de la cuina puguin tenir totes les seves receptes en un únic lloc des del qual promocionar-se. És l'app que permet crear fotoreceptes pas a pas com arxiu personal i per establir contactes i una plataforma web on xefs i foodies poden promocionar el seu coneixement i el seu negoci, fàcilment a través de tots els formats en els quals en deriva una fotorecepta. I els ofereix a més dades concretes sobre l'audiència que aconsegueixen.

  • BCD - Barcelona Centre de Disseny
  • MID

  • FSE
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Servei de Desenvolupament Empresarial
  • Cámaras - Fundación INCYDE
  • IED