;

Notegraphy

Marzban Cooper / Rafa Soto

Empresa Creativa Busca Inversor

EMPRESA CREATIVA BUSCA INVERSOR

marzban@notegraphy.com

rafa@notegraphy.com

www.notegraphy.com


Aplicació web i mòbil que millora radicalment la percepció del que s'escriu online, oferint a l'usuari la possibilitat de personalitzar els seus textos a través d'unes col·leccions creades per alguns dels millors dissenyadors gràfics del món. Vindria a ser com un Instagram per text.

D'aquesta manera, un usuari pot donar un toc de bon disseny a qualsevol text que vulgui compartir a les seves xarxes socials. Una cosa que no és nimi donada l'especial importància que donen els internautes a tot el que publiquen i als comentaris que reben al respecte.

Amb més de 300.000 usuaris registrats al nivell mundial (més del 20% als EUA), des del seu llançament el 2013, Notegraphy és un projecte innovador made in Barcelona i amb ambició global.

 

Problema/Solució

Les xarxes socials generen tants missatges per minut que resulta cada vegada més difícil destacar entre tant de soroll. Notegraphy ofereix un sistema que, amb tres simples passos (write-style-publish), dota qualsevol text d'un disseny més cridaner que convida a la lectura. L'app té un sistema responsiu de maquetació automàtica de qualsevol text, en funció de la seva extensió i del seu lloc de visualització.

 

Innovació

Notegraphy li dóna forma al que dius, penses o opines. Ho fa elegant, sobri, reivindicatiu, exultant, extravagant o tantes formes com col·leccions. Cada col·lecció eleva el teu escrit d'una manera determinada, el fa més notori, més bonic i més agradable de llegir. Més viral en realitat.

Una bona maquetació, una bona disposició del text millora a més la percepció del que s'escriu. No és per tant, una eina superficial; vol millorar dràsticament la qualitat de lectura i escriptura a Internet i plataformes mòbils. Si donem una eina perquè tot el que s'escrigui aparegui bonic, la gent escriurà més i millor.

  • BCD - Barcelona Centre de Disseny
  • MID

  • FSE
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Servei de Desenvolupament Empresarial
  • Cámaras - Fundación INCYDE
  • IED