;

Viuing

Marc Garcia / Sergio Palomino / Toni Felguera

Empresa Creativa Busca Inversor

EMPRESA CREATIVA BUSCA INVERSOR

marc@viuing.com

sergio@viuing.com

toni@viuing.com

www.viuing.com


Viuing és un innovador canal de comunicació que ofereix els avantatges audiovisuals de la televisió a l'espectador en l'entorn d'un gran esdeveniment a través d'un nou dispositiu unipersonal, portàtil, de baix cost i d'un sol ús, que rep la retransmissió de l'esdeveniment editada per Viuing. També ofereix una efectiva fórmula de comunicació a marques i anunciants per comunicar-se amb fans en un entorn fan.

 

Problema/Solució

El problema de qualsevol gran esdeveniment és la massificació de persones i la poca visibilitat de l'acció que transcorre en l'esdeveniment, avui dia no hi ha cap dispositiu que a temps real reprodueixi audiovisualment i per a tot el públic, ni personals ni disposats per l'organització d'aquests esdeveniments. Viuing és un dispositiu de seguiment audiovisual que funciona amb tecnologia TV i a temps real, per a tot el públic i l'abast econòmic popular.

 

Innovació

Producte i servei disruptiu que arriba al mercat cobrint un clar insight en la tipologia d'esdeveniments descrits. Incorpora un nou format de televisió in-home completament personalitzable amb l'esdeveniment/marca d'aplicació.

En una societat cada vegada més àvida d'informació, Viuing ofereix la solució connectant l'espectador amb l'espectacle o esdeveniment i a les marques amb l'espectador fan en entorns fan perfectament segmentats. Viuing té una funcionalitat i usabilitat capaç de generar canvis en els hàbits socioculturals dels assistents a grans esdeveniments.

Viuing Esp long from marc garcia on Vimeo.

  • BCD - Barcelona Centre de Disseny
  • MID

  • FSE
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Servei de Desenvolupament Empresarial
  • Cámaras - Fundación INCYDE
  • IED