;

ABRE LED

Carlos Jiménez

Idea Creativa Busca Empresa

IDEA CREATIVA BUSCA EMPRESA

unpardarrobas23@gmail.com


Abre Led és un llum de taula pensat per poder ser utilitzat en qualsevol espai, des d’un buit al saló a la tauleta de nit, passant pel racó de lectura o l’entrada de la casa. Es presenta en material ceràmic, vidre i fusta i en dues mides diferents, de manera que l’usuari pot triar la que s’ajusta més a les seves necessitats o crear una composició amb ambdues. Com a característica principal destaca l’original forma de regular la llum, sent un mecanisme totalment intuïtiu que fa que l’usuari interactuï amb el llum de manera directa.

Problema/Solució

Avui en dia els usuaris intenten crear en les seves cases els seus propis racons on retirar-se durant una estona, sent la il·luminació un factor molt important en aquests espais. Aquest llum presenta una solució original a l’hora d’il·luminar amb la quantitat de llum exacta que requereixi o prefereixi l’usuari.

Innovació

El sistema de regulació de la intensitat de llum que presenta Abre Led és diferent als existents al mercat. En aquest disseny l’usuari interactua directament amb el llum i no amb un interruptor afegit al cos d’aquesta, ja que el llum s’encén en aixecar-se la tapa (en pujar l’èmbol interior, la bombeta s’encén), i s’apaga en tancar-se del tot, podent-se regular manualment la quantitat de llum emesa.

  • BCD - Barcelona Centre de Disseny
  • MID

  • FSE
  • Cámaras - Fundación INCYDE
  • Cambra de Comerç