;

CHEF PEPO

Bartomeu Ferrà / Javier Blumenfeld / Miguel Estelrich

Idea Creativa Busca Empresa

IDEA CREATIVA BUSCA EMPRESA

tolo.ferra@foodmedialab.com

blumenfeld@foodmedialab.com

miguel.estelrich@foodmedialab.com

Procedència: FOODmediaLAB

 

Chef Pepo és un programa de cuina que busca millorar els hàbits alimentaris en la infància per prevenir i disminuir la incidència de malalties cardiovasculars. Els encarregats de transmetre aquests hàbits alimentaris saludables són el Chef Pepo, un titella que capta l’atenció dels nens; i el Chef Miguel, un cuiner humà que connecta amb els pares i mares durant el programa de cuina. A més d’una recepta, cada programa inclou consells saludables i educatius que apropen als nens a la cuina.

Problema/Solució

Davant la pèrdua d’hàbits alimentaris saludables en la població infantil, concretament dins de l’àmbit familiar, no existeixen mecanismes de transmissió eficaços per fer-los arribar als nens de forma adequada. Chef Pepo és la solució a aquest problema creant continguts audiovisuals de qualitat, que animen les famílies a cuinar junts i menjar sa i a seguir una dieta sana a curt i llarg termini.

Innovació

Chef Pepo proposa una forma diferent de transmissió dels hàbits alimentaris saludables per tal que el missatge mèdic arribi a pares i fills i aquests aprenguin a seguir una dieta sana d’una forma fàcil i divertida. El mètode de transmissió és un programa de cuina amè que demostra que menjar sa no és difícil. S’aprofita el domini que tenen els nens de les noves tecnologies per introduir-los poc a poc a la cuina, estimulant així  tota la seva creativitat.

  • BCD - Barcelona Centre de Disseny
  • MID

  • FSE
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Servei de Desenvolupament Empresarial
  • Cámaras - Fundación INCYDE
  • IED