;

Duofit

Marcos Bassols Cañas

Idea Creativa Busca Empresa

IDEA CREATIVA BUSCA EMPRESA

bassolsmarcos@gmail.com

Procedència: Elisava Escola Superior de Disseny i Enginyeria

Duofit neix davant la idea de fusionar dos elements: unes ulleres i un barret de natació. Es tracta d’un concepte innovador, revolucionari i atrevit que aspira a formar part de l’evolució del material de natació. Gràcies a la combinació d’aquests dos productes es pretén extreure nombrosos avantatges i solucionar els problemes actuals tant de les ulleres com dels barrets de natació.


Problema/Solució

Elimina les marques que es creen a la pell després d’utilitzar material de natació com barrets i ulleres de nedar. Duofit millora la comoditat, la visibilitat, l'estanquitat, la subjecció, l’hidrodinamisme, el procés de col·locació i els problemes de baf. Per això últim s’utilitza un recobriment Slips (nou material hidròfug per evitar la condensació en l'interior de la lent).


Innovació

Duofit és un nou concepte, un producte inexistent i un intent d’avenç i millora en material de natació. Aconsegueix avantatges a partir de la unificació de dos elements (ulleres i barret) que en un 95% dels casos funcionen a la par. Les ulleres, tipus màscara, tenen una flexibilitat similar a les ulleres amb pont flexible, aconseguint una major comoditat i adaptació. Reparteixen la pressió al llarg de tot  el seu marc, en lloc d’utilitzar tan sols dos punts de pressió com fan fins ara les ulleres convencionals, cosa que permet millor subjecció, visibilitat i estanquitat. A més, ofereixen una manera més ràpida i eficaç de col·locar el material.

  • BCD - Barcelona Centre de Disseny
  • MID

  • FSE
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Servei de Desenvolupament Empresarial
  • Cámaras - Fundación INCYDE
  • IED