;

Seed Box Kids

Carlos Llevat

Idea Creativa Busca Empresa

IDEA CREATIVA BUSCA EMPRESA

cllevat@ecohortum.com

Procedència: EcoHortum

 

Seed Box Kids és una taula de cultiu dissenyada perquè els nens tinguin un hort a casa seva amb el que aprenguin a cultivar de manera ecològica i puguin collir i cuinar.  El producte compta amb tot el necessari per iniciar-se en la cultura de l’hort urbà: és un kit de cultiu compost per un llibre infantil de cultiu urbà, una taula de cultiu, substrats i llavors. Es tracta d’una taula de cultiu de polipropilè cel·lular que es presenta plegada en una atractiva caixa. En sols uns minuts es transforma en un hort on veure créixer plantes hortícoles, aromàtiques o medicinals. Ecològic i econòmic.


Problema/Solució

Seed Box Kids ha est at dissenyat per superar les carències que es troben actualment en el mercat: formació, espai i poder adquisitiu, per tal que tothom pugui tenir un hort a casa seva. És sostenible, educatiu, econòmic i cap a qualsevol lloc de la casa.


Innovació

Les seves mides són tan sols 20 x 20 x 6 cm. Està construït amb polipropilè cel·lular, un material 100% reciclable, i no necessita eines ja que es presenta plegada i muntar-la és un joc de nens. A més, és estanca i disposa d’unes ranures de drenatge que permeten recollir l’aigua de rec sobrant i reutilitzar-la en el següent. Gràcies a la seva mida reduïda Seed Box encaixa en qualsevol lloc en qualsevol llar i ve amb una sèrie de components (llibre, personalització amb adhesius…) que fa que els nens interactuïn en tots els sentits.

  • BCD - Barcelona Centre de Disseny
  • MID

  • FSE
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Servei de Desenvolupament Empresarial
  • Cámaras - Fundación INCYDE
  • IED