Els clústers catalans uneixen esforços per donar suport a les empreses contra els efectes del COVID-19

Els clústers catalans hem unit forces per donar-vos suport a les empreses contra els efectes del COVID-19 impulsant una plataforma per compartir informació i oferir serveis transversals que permetin abordar els efectes de la crisi del COVID-19. En aquest sentit, les properes setmanes realitzarem un cicle formatiu de seminaris online sobre teletreball, finançament, aspectes legals i normatius i competitivitat empresarial.

Aquest cicle s'inicia amb cinc seminaris en format webinar d’una durada de 60 a 90 minuts, que posteriorment tindran continuïtat amb noves propostes adreçades a la transferència d'informació sobre aspectes rellevants per a la gestió empresarial en el marc de la situació derivada de la pandèmia del COVID-19. Al final de cada actuació, els participants podran fer preguntes i resoldre dubtes després de les respectives exposicions.

Les xerrades són exclusives per als membres dels diferents clústers que les han organitzat. Trobareu l'enllaç d'inscripció després de la descripció de cadascuna.  

En el primer webinar, que es farà el 25 de març, Cristina Alcaraz de Laboralis abordarà quins procediments cal prendre per tramitar mesures laborals. Inscripció.

En el segon, que es durà a terme el 26 de març, Àlex Rodríguez de Marsbased, tractarà sobre el teletreball i els recursos humans, centrant-se en com reorganitzar processos, bones pràctiques de salut i benestar en teletreball. Inscripció.

En el tercer seminari, que es farà el 30 de març, Oriol Sans (ACCIÓ), Argelia Garcia (ToGrowfy) i Judith Porredon (Deloitte) se centraran en el finançament públic i privat, ajuts i liquiditat de les empreses. En aquesta sessió es detallaran les línies de finançament específiques, com ajornar el pagament d’impostos o com garantir la liquiditat. Inscripció.

El quart tindrà lloc l’1 d’abril i es parlarà sobre competitivitat empresarial mitjançant la digitalització i el Big Data. L'encarregat d'impartir la lliçó serà Roger Agustín, CEO & Co-Founder de Prenomics. Inscripció.

Finalment, el 3 d’abril, Guillem Hors, Associate a JMAE, durà a terme el cinquè seminari que tractarà aspectes legals i normatius. El programa preveu abordar temes legals sobre contractes amb clients, proveïdors i companyies d’assegurances, garanties de subministraments i indicacions de com implementar i beneficiar-se de les mesures aprovades pel govern. Inscripció.

L'organització d'aquestes jornades ha estat gràcies a Barcelona centre de Disseny, Beauty Cluster Barcelona, Catalonia Gourmet, Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya, CENFIM Furnishings Cluster, Clúster Audiovisual de Catalunya, Clúster Bioenergia Catalunya, Clúster Digital, Catalonia Logistics, ClusterMoto, Clúster Salut Mental Catalunya, Catalan Water Partnership, Edutech Cluster, Foodservice Cluster, Habitat Cluster Barcelona, INDESCAT Catalan Sports Cluster, INNOVI Clúster Vitivinícola Català, Kid's Cluster, Leather Cluster Barcelona, Mav, Modacc, Packaging Cluster, railgroup, Secartys i Secpho. També han rebut el suport de Catalonia Clusters i ACCIÓ.

Article següent

Newsletter