Notícies BCD

Barcelona Design meets London Design

6 SET. 2011

Del 20 de setembre al 6 d’octubre Londres acull l’exposició “Barcelona Design meets London Design”, una mostra de diverses propostes i projectes d’estudis de disseny de Barcelona que té l’objectiu de donar a conèixer la creativitat del sector disseny de la capital catalana al mercat britànic. 

Aquesta iniciativa, organitzada per BCD, GR Design i The Vyner Studio, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, vol potenciar les oportunitats de negoci entre l’oferta de disseny de Barcelona i el teixit empresarial anglès, així com promocionar la marca Barcelona en un mercat prioritari per tal d’atraure inversió.

L’exposició "Barcelona Design meets London Design" es durà a terme a The Vyner Studio, una galeria d’art contemporani situada en el districte de Shoreditch, una zona que actualment aglutina algunes de les galeries emergents més destacades de la ciutat britànica.

Aquesta mostra, que coincidirà en el temps amb el London Design Festival i amb la Fira 100% Design, donarà a conèixer projectes de sis estudis de disseny de Barcelona, dos dels quals compten amb oficina pròpia a Londres. Els estudis que participaran en l’exposició són AloyMas, Causas Externas, GR Design, Tomás Alonso, Oscar Diaz, OutOfStock i GR Design, estudi que ha assumit el comissariat de l’exposició. Es tracta de joves professionals amb una trajectòria reconeguda i amb un interès estratègic en el mercat anglès, que volen aprofitar aquesta oportunitat per mostrar la seva creativitat i posar de manifest la seva forma d’entendre el disseny.

L’exposició, que s’inaugurarà el proper 20 de setembre a les 18.00h, romandrà oberta fins el 6 d’octubre al Vyner Studio Gallery, al número 1-5 de Vyner Street de Londres (E2 9DG). Mitja hora abans de la inauguració pública, s’oferirà una presentació i un passi privat de premsa a mitjans especialitzats i generalistes, blogs i webs.

Regne Unit, mercat prioritari per als dissenyadors catalans
Segons els resultats de l’estudi anual d’internacionalització que realitza BCD, el Regne Unit és un dels mercats prioritaris de les empreses de serveis de disseny a Catalunya i, per tant, una de les destinacions més interessants per dur a terme accions d’àmbit internacional.
Londres, a més, és reconeguda com una de les capitals del disseny i compta amb entitats com el Design Council, el Design Museum o el Royal College of Art, totes elles de reconegut prestigi internacional.

BCD Barcelona Centre de Disseny participa activament en aquesta iniciativa en el marc del seu programa BCN Design Export, que té l’objectiu de potenciar la internacionalització d’empreses de diversos sectors, així com dels estudis que ofereixen serveis de disseny.


Per a més informació:

BCD Barcelona Centre de Disseny
Contacte: Carles Barbero  -  Director de Comunicació i Premsa
T. 93 218 28 22 / M. 609 507 491 - comunicacio@bcd.es

Murray Weir Willats
Contacte: Zoe Ramsay – 020 72451066
spanishdesign@murrayweirwillats.com

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal