Notícies BCD

Lékué i Teixidors, membres del Clúster Disseny, exposen reptes de packaging i de disseny

30 MARÇ 2017

  • Jornada packaging

  • newsletter

El Clúster Disseny, conjuntament amb el Cluster del Packaging, va organitzar el 15 de març el III Mirador de Mercat, la primera d'una sèrie d'accions Inter clúster previstes per al 2017. 

L’objectiu era poder treballar reptes de packaging, comptant amb la participació de Lékué i Teixidors, membres del Clúster Disseny, que van mostrar el detall de les necessitats actuals a resoldre.

Més de 30 persones van participar al mirador on es van treballar de manera conjunta reptes concrets relacionats amb els envasos i embalatges, a partir d’un taller d’innovació creativa dinamitzat per E2S. Durant l’activitat van sorgir demandes com aplicar interacció amb el consumidor, generar packagings que expliquin bé el producte, o que sigui diferenciadors, entre d’altres.

Finalment, Lékué i Teixidors, van explicar l’estratègia empresarial que estan seguint com a companyies, per tal de compartir la seva activitat. 

A través de les activitats Inter clúster, el Clúster Disseny persegueix diferents objectius. D'una banda, promoure el disseny a nivell estratègic entre col·lectius d'altres sectors industrials i de serveis, com a disciplina que situa l'usuari en el centre, i no com un tema d’estil al final d'un procés d'innovació, promovent també la figura del dissenyador en els processos inicials d'innovació, fins i tot, tecnològica. D'altra banda, aquest tipus d'activitats, promouen el networking entre els membres del propi clúster i d'altres clústers, fomentant no només potencials nous projectes, sinó també connectant amb potencials agents que permetin als socis ampliar l'oferta dels seus propis serveis, anant més enllà en la cadena de valor.
Les presentacions de la sessió i el treball realitzat pels assistents està disponible pels membres del Clúster Disseny.

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal