Notícies BCD

Inauguració de l'exposició 'Next Bath Experience. Futurs imaginats del bany en el concurs jumpthegap'

4 OCT. 2017

  • Next Bath Experience

  • newsletter

El  10 d'octubre va obrir les portes al Disseny Hub Barcelona l'exposició 'Next Bath Experience. Futurs imaginats del bany en el concurs jumpthegap', una mostra organitzada per Roca en col·laboració amb BCD que proporcionarà als visitants una experiència audiovisual i que permetrà visionar un futur menys llunyà, menys estrany.

L'exposició, comissariada per Oscar Guayabero a partir dels projectes participants en les set edicions del concurs internacional de disseny jumpthegap, parla de bany mutant, bany metabòlic, bany híbrid, bany biomòrfic i bany cocoon, conceptes amb els quals es construeixen futurs imaginats.

A partir dels més de 2900 projectes de totes les edicions del concurs Jumpthegap, els visitants tindran la possibilitat de fer una ullada al futur, millor dit, als futurs. Futurs possibles, futurs plausibles, futurs probables, fins i tot futurs impossibles. En tot cas, futurs imaginats, concretament del bany. Així mateix, tenint en compte la importància del bany a la llar contemporània i agrupant la majoria de funcions fisiològiques, sanitàries i saludables, imaginar el futur del bany és, de fet, imaginar la vida domèstica de demà passat.

La mostra romandrà oberta al públic fins al 10 de desembre.

El concurs jumpthegap, organitzat per Roca amb la col·laboració de BCD Barcelona Centre de Disseny, que ara finalitza la 7a edició, s'adreça a joves professionals i estudiants de disseny i arquitectura de tot el món. jumpthegap és una iniciativa que ha comptat, fins al moment, amb la participació de més de 20.600 joves creadors de 134 països.

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal