Notícies BCD

BCD i SMF signen un acord per enfortir els vincles comercials, industrials i culturals entre empreses de tots dos territoris

10 OCT. 2017

  • MOU

Singapore Manufacturing Federation (SMF) i BCD han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu d'impulsar accions que potenciïn la competitivitat i la internacionalització de les empreses per tal de formar una aliança estratègica per anar a un tercer país per fer negocis i inversions.

Douglas Foo, president de Singapore Manufacturing Federation, i Pau Herrera, president de la Comissió Executiva de BCD, han rubricat l'acord tot afirmant que és tracta d'una excel·lent oportunitat per sumar esforços i posar en valor el disseny i la innovació en les empreses. Així com promoure l’assessorament i l’assistència a les empreses que visiten els respectius territoris.

A curt termini, ambdues entitats s'emplacen a oferir ajudes en comerç, inversions i esdeveniments empresarials, incloses exposicions, missions i conferències. A l’hora que es comprometen a organitzar activitats amb l'objectiu d’explorar col·laboracions i oportunitats de negoci entre els seus membres.

Singapore Manufacturing Federation SMF, establerta el 1932, és l'organisme màxim de la indústria manufacturera de Singapur amb més de 3.000 membres corporatius, ha estat representant l'interès de la comunitat manufacturera de Singapur durant més de 85 anys i impulsant la seva competitivitat i creixement sostenible multitud d'activitats, incloent seminaris, exposicions, missions empresarials, correspondència empresarial, conferència d'inversió global i consultoria. Més informació: http://www.smfederation.org.sg/

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal