Notícies BCD

Barcelona Centre de Disseny i Plateselector llancen una nova edició del Design the Restaurant Experience

21 DES. 2017

El proper 6 de febrer es llança una nova edició de la iniciativa ‘Design the Restaurant Experience’, un curs impartit per dissenyadors i experts en el del sector gastronòmic adreçat a emprenedors que volen muntar el seu propi restaurant o bé donar un nou impuls al seu negoci de restauració.

En aquest curs es té en compte la importància del disseny a l´hora de condicionar l´èxit d´un nou negoci en l´àmbit de la restauració i, per això, el disseny esdevé una disciplina cabdal en diversos aspectes, des de l’interiorisme al branding, passant per la presentació del producte, la innovació, el servei i l’estratègia de comunicació, entre d’altres.

En aquesta segona edició, que s’impartirà entre els mesos de febrer i juny, els alumnes adquiriran coneixements i tècniques d´aplicació del disseny i aprendran a utilitzar eines que permeten trobar solucions creatives i innovadores als reptes que es vagin trobant. A més, en aquesta nova edició, s’han intensificat les hores de gestió, s’ha apostat per la sostenibilitat i s’ha incorporat la fotografia gastronòmica.

Un fet diferencial del programa és la combinació classes magistrals, tallers pràctics i visites a establiments així com el contacte tant amb joves emprenedors que han muntat establiments com amb grans grups de restauració de la ciutat. Els participants tindran l’oportunitat de conèixer en primera persona l’experiència de professionals consolidats en el sector i, paral·lelament, desenvolupar el seu projecte amb l’ajuda d’un tutor.

Les sessions, els tallers i les visites que formen el programa del curs comptaran amb la participació de reconeguts experts en l’àmbit del disseny aplicat a la restauració, amb noms destacats com ara Andreu CarullaArnau BarbaMarta MarínJaume MendietaKhaled AbbasMaría LlinaresIvan SalvadóWe question our projectMarkel CormenzanaPlataforma Aprofitem els Aliments i Bon Aprofit. També comptaran amb l’experiència de Nikoletta Theodoridi que va desenvolupar el seu projecte sObres Mestres en la primera edició del curs.


BCD aposta pel disseny i la restauració

En un context com el de Barcelona, en què la gastronomia juga un paper important, és vital entendre la importància del disseny. Per això, BCD Barcelona Centre de Disseny i Plateselector va llançar la iniciativa ‘Design the Restaurant Experience’ que té com a objectiu potenciar l’excel·lència d’aquest tipus d’establiments i s’emmarca en una clara aposta pel sector de la restauració de Barcelona per tal de reconèixer i impulsar els establiments de la ciutat.

El curs compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i té com a patrocinadors a Bodegas Torres i Piazza d’Oro.

Més informació i inscripcions a www.designtherestaurantexperience.com!

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal