Notícies BCD

El Clúster Disseny tanca l'any creant i mirant al futur

22 DES. 2017

  • newsletter

El passat 19 de desembre, el Clúster Disseny de BCD es va reunir per celebrar la trobada anual de tots els seus membres. Durant la trobada es va fer una breu valoració dels darrers 12 mesos i es van avançar novetats de cara a 2018 

La trobada d’enguany va comptar amb una cinquantena de membres que quan arribaven a la festa era distribuïts en grups. BCD va preparar per als assistents tres tallers creatius per tal d’implicar els membres amb un objectiu comú: construir entre tots la trobada de Nadal. Per això, es van establir els tres tallers: decorar l’espai amb elements nadalencs, parar la taula o ajudar als cuiners a fer la recepta estrella de la trobada. La implicació va ser absoluta i el resultat va ser increïble.

Tot seguit, la directora general de Barcelona Centre de Disseny, Isabel Roig, va donar la benvinguda als assistents i va destacar que “com heu pogut veure, aquest any la trobada s’està fent un marc diferent, hem volgut fer un acte més alternatiu i que us permetés interactuar entre vosaltres i nosaltres” alhora que va donar la paraula a la Nikoletta Theodoridi, l’alma mater de sObres Mestres, quan va ser l’encarregada del catèring de la trobada i qui es van inventar la recepta del còctel ‘Rosa d’Abissínia’ que els assistents van ajudar a elaborar i van poder degustar durant la trobada. La Nikoletta Theodoridi va explicar el projecte sObres Mestres, un projecte gastronòmic que va participar en la primera edició del curs Design The Restaurant Experience, iniciativa impulsada per BCD. Nicoletta va destacar que “sObres Mestres treballa exclusivament amb aliments no comercialitzats oferts per productors de proximitat, un reaprofitament que no només s’aplica a la recol·lecció, sinó també a l’estil de cuina, que es basa en què el 100% de les matèries primeres poden tenir un ús culinari”.

La Clúster Manager, Sonia Monclús, va fer un repàs a les xifres més destacades del Clúster Disseny de l’any 2017 i va avançar els reptes que s’encaraven en el 2018. Monclús va explicar que “durant 2017 es van fer 24 activitats de Clúster en les quals van participar 347 participants i que van obtener una qualificació de 4,22 sobre 5 per part dels seus assistents. També hem co-organitzat 4 accions amb 7 clústers diferents”. Com altres anys, es va aprofitar per fer una petita presentació dels membres nous del Clúster que aquest any van ser El Equipo Creativo, Escola Superior d’Art i Disseny Llotja, Estudi Bonjoch, Gravina y Vibranding Estudi, entre d’altres.

La trobada va acabar amb els assistents fent networking i gaudint de l’àpat preparat per sObres Mestres. Aquest any la trobada va tenir lloc a Plateselector i va comptar amb la col·laboració de sObres Mestres, Solan de Cabras i Cervezas Alhambra.

Podeu consultar les fotografies de la trobada en el següent link 

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal