Notícies BCD

++INDUSTRIALS: una base de dades de proveïdors al servei del Clúster Disseny

25 GEN. 2017

  • newsletter

La deslocalització de la producció a altres països i els efectes de la crisi han estat els principals motius pels quals dissenyadors i empreses tenen grans dificultats per poder accedir a proveïdors industrials locals de qualitat.

Per aquest motiu, des del Clúster Disseny s’ha impulsat la iniciativa col·laborativa ++INDUSTRIALS, que té com a objectiu generar una base de dades compartida d’aquests proveïdors.

D’entre els serveis recollits destaquen: el prototipatge i mecanitzat 5 eixos; el tall, la soldadura, el plegat i el corbat metàl·lic; el treball en vidre; proveïdors d’elements estructurals en cartró; proveïdors de silicones; el prototipatge en fusta i pell; la fotometria; els acabats electrolítics i la pintura; la fabricació de motlles; la fusteria; el tall en làser i aigua i la impressió d’elements gràfics i la impressió 3D; entre d’altres.

Aquesta base de dades, de prop de 100 contactes, només podrà ser consultada per aquelles empreses que hagin aportat contactes a la mateixa.

En cas d'estar interessat/da en participar d’aquesta iniciativa, pots contactar-nos enviant un correu a clusterdisseny@bcd.es.

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal