Notícies BCD

Tornem a envair la ciutat!

22 MAIG 2018

Torna la Barcelona Design Week! Del 5 al 14 de juny obrirà les portes la Setmana del Disseny de Barcelona, i ho farà amb un extens programa d’activitats que implicarà a tota la ciutat.

El programa d’activitats de la BDW està format per esdeveniments que tenen com a escenari principal el Disseny Hub Barcelona, i que es completa amb el programa Districtes Disseny, una selecció d’activitats paral·leles repartides per tota la ciutat organitzades pels agents vinculats al disseny: professionals, empreses, escoles de disseny, establiments i altres agents del sector.

D’entre les més 120 propostes rebudes es seleccionaran les activitats relacionades amb el disseny, la creativitat o la innovació més destacades, i que siguin obertes a la ciutat. Els assistents podran escollir entre una gran varietat d’esdeveniments, com ara exposicions, presentacions, conferències, col·loquis, taules rodones, jornades, tallers, networkings, showrooms, rutes i/o circuits, festes…

A més a més, de manera paral·lela, s’organitzarà un programa especial a tres barris de la ciutat: Poblenou Districte Disseny (9 de juny), Sant Antoni Districte Disseny (10 de juny) i Gràcia Districte Disseny (11 de juny). Aquest programa comptarà amb la col·laboració de Poblenou Urban District i All Those. A partir d’una temàtica concreta s’organitzaran rutes guiades i hi haurà una instal·lació especial en un lloc emblemàtic del barri.

Aviat desvetllarem el programa, així que… ben atents!

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal