Notícies BCD

Barcelona, ciutat convidada a la Design Week Mexico 2018

30 JUNY 2018

  • Wanted Design 2017

Del 10 al 21 d’octubre el disseny de Barcelona serà protagonista a Mèxic. Barcelona ha estat la ciutat convidada de la Design Week Mexico 2018 (10-14 octubre), una edició que ha celebrat el seu 10è aniversari, coincidint amb la capitalitat mundial de Ciutat de Mèxic (World Design Capital Mexico 2018).

Sota la marca ‘Inspired in Barcelona’, Barcelona Centre de Disseny i l’Ajuntament de Barcelona han organitzat una acció de promoció del disseny de la ciutat a la Design Week Mexico. El programa ha inclòs diversos esdeveniments amb la participació d’empreses i dissenyadors de Barcelona, entre els quals destaca l’exposició ‘Inspired in Barcelona: Elements’ a la Torre del Reloj de Polanco que fins al 21 d'octubre mostra una selecció d’objectes que evoquen el caràcter mediterrani de la ciutat com la llum, els colors o l’espai públic. Les empreses que hi exposen són: Barcelona Rugs, Escofet, Persiana Barcelona, Santa&Cole, Simon i Vergès.

A banda, el dissenyador, Andreu Carulla, exposa al Museu Nacional d’Antropologia l’obra resultant de la seva estada a Taxco el passat juliol on va participar en una residència amb artesans locals de la plata. 

'Inspired in Barcelona' dóna a conèixer una Barcelona que es reconeguda internacionalment per la seva creativitat, la seva arquitectura i el disseny dels seus espais urbans i comercials. Una Barcelona oberta que convida a fer vida al carrer i a gaudir d'una tradició creativa i cultural coneguda arreu, una ciutat mediterrània que dibuixa els seus espais interiors i exteriors a través del disseny.

”Després de l’èxit rotund de la darrera Barcelona Design Week, ara l’Ajuntament i el BCD seguim unint esforços per impulsar un sector estratègic per construir una Barcelona innovadora, creativa, com és el del disseny. La missió a Mèxic ha de servir per projectar al món la nostra ciutat i la qualitat dels seus professionals d’aquest àmbit”, ha declarat el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello.

Per la seva banda, la directora de Barcelona Centre de Disseny, Isabel Roig, ha participat en la trobada anual de la xarxa World Design Weeks, en tant que membre del seu Board de Directors, que aquest any ha tingut lloc lloc durant la Design Week Mexico.

“La col·laboració entre Design Week Mexico i Barcelona Centre de Disseny, arran de la creació de la xarxa World Design Weeks, ens ha donat la oportunitat de participar aquest any com a ciutat convidada en una edició molt especial que celebra el 10e aniversari. Per l’interès mostrat per diverses empreses i professionals de l’entorn de BCD en el mercat mexicà i a participar en la iniciativa, estem convençuts que l’experiència serà tot un èxit”, ha subratllat Roig.

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal