Notícies BCD

Vine a conèixer les tendències més innovadores per a l'experiència d'usuari i l'emprenedoria

30 GEN. 2019

Si t'interessa l'economia 4.0, el disseny i la impressió additiva 3D; si vols conèixer de primera mà quines noves tendències estan imperant en l'àmbit de les noves tecnologies o les oportunitats laborals que s'estan obrint sota aquest paradigma, vine el dilluns 11 de febrer a la jornada 'Foro Incyde School', organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Fundación INCYDE amb la col·laboració de BCD Barcelona Centre de Disseny.

La jornada "Foro Incyde School Barcelona" tindrà lloc al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i estarà dividida en dues parts: matí i tarda on es distribuiran conferències i taules taller que es centraran en motivació, assessorament legal i econòmic o visions de com podries emprendre en el teu negoci. A més a més, podràs conèixer insitu, amb una visita guiada, la 3D Factoy Incubator, la primera incubadora europea d'alta tecnologia per a impressió 3D.

Podràs conèixer les novetats de la disrupció en processos de fabricació a través de la fabricació additiva, amb Mònica Colomer, d'HP; les claus de l'èxit d'Obama de la mà de Juan Verde Suárez (exsubsecretari de comerç dels EUA durant la presidència d'Obama); com et pot afectar el creixement de l'economia a España, gràcies a Ricardo Martínez Rico, d'Equipo Económico' o conèixer noves metodologies per poder emprendre. Podràs també endinsar-te en la branca més tecnològica i de disseny amb Xavier Mayoral, de Stimulo, que explicarà com es pot co-crear amb els usuaris o com emprendre en els sectors digitals amb experts de Perspectiva, LoboStudio o Domestic Data Streamers.


Pots descarregar-te el programa aquí i inscriure't gratuïtament a aquesta jornada en el següent enllaç.

T'hi esperem!

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal