Notícies BCD

Participa a l'estudi per mesurar la importància del Disseny a Espanya!

13 FEB. 2050

L’estudi pretén fer una primera aproximació quantitativa i qualitativa de les empreses i/o autònoms l’activitat econòmica principal dels quals estigui vinculada als serveis de disseny.

Per això, us animem a que del 12 de febrer al 12 de març ompliu el qüestionari que trobareu en el següent enllaç www.ecosistemadeldiseño.es

En una segona fase de l’estudi s’identificaran i regionalitzaran els agents del sistema del disseny tant per la banda de l’oferta com de la demanda, incloent-hi actors com administracions responsables del desenvolupament de polítiques en disseny i els instruments de de finançament. Aquesta aproximació es farà  a partir de la metodologia europea Design4Innovation (Interreg Europe).

Barcelona Centre de Disseny col·labora amb la Secretaría de Estado de Universidades e I+D+i del Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades dirigint i coordinant el projecte, i és qui efectuarà el seguiment i l’anàlisi dels resultats obtinguts, juntament amb la Red Española de Asociaciones de Diseño READ.

Participa!

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal