Notícies BCD

Arriba l'exposició “Inspired in Barcelona” a la Milano Design Week!

25 FEB. 2019

Warm, Diverse, Open, Emotional són els quatre axiomes de l'exposició “Inspired in Barcelona: Mediterranean Design”, llesta per arribar a la Milano Design Week 2019 i submergir al públic internacional en els ritmes i els colors d'una ciutat rica de contrastos, de passió, talent i compromís. A l'interior d'un prestigiós edifici històric, es podrà veure un fragment de l'estil de vida de la capital mediterrània per la qual cada cosa pren forma a partir de la relació indissoluble amb el mar i amb els elements més característics del seu clima.

En primer lloc el disseny, capaç d'expressar l'ànima autèntica de Barcelona a través d'un perfecte equilibri entre tradició i innovació, obertura i reiteració de valors profundament arrelats, concreció i originalitat. I és precisament aquesta capacitat de proposar una conjunció ambiciosa i emocional d'experiències, la protagonista de la instal·lació, dissenyada en ocasió del Fuoriasalone 2019 per Emiliana Design Studio i promoguda per Catalonia Trade & Investment i l'Ajuntament de Barcelona, organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny i amb la col·laboració de HCB – Hàbitat Clúster Barcelona (col·laboració entre empreses d’equipaments interiors) que, sota el mateix concepte, presenta una instal·lació ideada per CODIC. L'exposició “Inspired in Barcelona: Mediterranean Design” compta amb Brera Design District com a media partner. 

El recorregut de l'exposició destaca per l'esperit mediterrani d'un territori que ha convertit els seus trets d'identificació en un autèntic estímul per a la creativitat. Entre materials naturals i tons càlids, tarimes i mòduls expositius, productes seleccionats entre les més prestigioses empreses del sector i objectes creats per petites marques per a les quals l'artesania juga un paper fonamental, acompanya al visitant en una narració fluida de l'estil de vida i dels valors de la ciutat.

La segona edició del projecte “Inspired in Barcelona” a Milà, marca amb la qual BCD promou el disseny de Barcelona en esdeveniments internacionals, reitera al públic internacional, el potencial creatiu que Barcelona expressa i pot expressar gràcies a la seva ànima mediterrània el seu excepcional patrimoni al voltant de 4.000 empreses i amb una facturació anual de gairebé mil milions d'euros en la indústria de l'hàbitat.


Inspired in Barcelona: Mediterranean Design
Via Dante, 14, Milà
Des del 9 fins al 14 d'abril, de 10 a 20h
Press preview: 8 abril de 10 a 17h

Més informació a: www.inspiredinbarcelona.com

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal