Notícies BCD

Pavelló Internacional: Argentina, Brasil, Itàlia

15 JUNY 2019

  • Mario Trimarchi

La Barcelona Design Week d’enguany convida a tres països a mostrar la creativitat dels seus territoris interpretant les “transicions” des de les seves diferents perspectives. Aquesta exposició estarà oberta al públic fins al proper 30 de juny

Argentina, a través de Santa Fe Polo de Diseño, presenta “Paisajes lúdicos” de la mà de Leticia Paschetta, una instal·lació que explora els límits entre art, disseny i arquitectura per crear experiències intenses a través d’espais, desafiant les nostres percepcions amb el gran objectiu de perdurar en la ment a manera de vells records.

Brasil presenta una exposició de mobiliari contemporani que porta per nom “O sentar do Brasileiro” i que convida al visitant a reflexionar sobre la manera de seure des de diferents punts de vista: la celebració, el treball, la religió i el repòs.

Itàlia mostrarà una col·lecció de dibuixos de Mario Trimarchi sota el nom “La ricerca della frontiera tra l’utile e l’inutile”. Els dibuixos de Trimarchi acompanyen la destinació dels seus productes, construint una frontera invisible entre la idea i la realitat, entre el somni i la veritat de les coses. Els dibuixos són testimonis de la seva cerca poètica i, sovint, revelen més del que un simple producte pot expressar per si mateix.

L'exposició està organitzada per: BCD Barcelona Centre de Disseny, Instituto Italiano de Cultura, Santa Fe Polo de Diseño-Gobierno de la Ciudad de Santa Fe, Paísajes Lúdicos i Proyecto Raíz. Compta amb la col·laboració de: Programa AL-Invest 5.0 (Argentina) i Consulado General de Italia en Barcelona; el patrocini de Consulado General de Brasil en Barcelona; així com el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

#Transicions
#Bdw2019

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal