Notícies BCD

Taller 'La protecció de la Propietat Industrial i Intel·lectual en un entorn 4.0'

31 JUL. 2018

  • Foto: Yiran Ding

  • Ciclo sobre PI: 'La protección de la Propiedad Industria e Intelectual en un entorno 4.0'

  • Cicle sobre PI: 'La protecció de la Propietat Industrial i Intel·lectual en un entorn 4.0'

El Clúster Disseny impulsa el proper 26 de setembre una nova jornada dins el cicle sobre la Propietat Industrial i Intel·lectual (PII).

En aquesta ocasió la temàtica tractarà sobre “La protecció de la PII en un entorn 4.0” i serà impartida pels experts de Clarke, Model & Co, col·laboradors del clúster.

Els experts parlaran sobre la velocitat del canvi i innovació en els entorns 4.0 que fa que les eines vinculades a la Propietat Industrial i Intel·lectual puguin donar cobertura a tots aquests canvis atorgant exclusivitat als resultats dels projectes relacionats amb aquest tipus d'entorns. A més, aprofundiran en figures com la patent o els drets d'autor al món del programari, unes figures que poden ser claus en el desenvolupament del projecte.

A la jornada, oberta a membres i no membres del col·lectiu, també es parlarà sobre la figura del Secret Empresarial que els experts explicaran que ofereix una majora capacitat d'adaptació al canvi d'una forma molt més àgil i que pot derivar en eines molt valuoses alhora que ràpides, econòmiques i flexibles per protegir els intangibles empresarials en entorns 4.0. per a qualsevol tipus de resultats.

Agenda

  • 09:20 – 09:30 Registre
  • 09:30 – 10:30 Red Points i la protecció de la Propietat Industrial 
  • 10:30 – 11:00 Dubtes i consultes

En acabar la sessió empreses del clúster tindran l’oportunitat de comentar en format reunió amb els experts dubtes concrets entorn a la PII. Serà necessari inscriure’s prèviament via mail a clusterdisseny@bcd.es.

Lloc: Disseny Hub Barcelona (Pl. dels Glòries Catalans, 37-38. 08018 Barcelona)
Accés: gratuït prèvia inscripció, accés preferent per a membres del Clúster Disseny.

T'hi esperem!

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal