Notícies BCD

Vine a celebrar l'Italian Design Day amb Mario Trimarchi

13 MARÇ 2019

El Italian Design Day celebra aquest any la seva tercera edició. Es tracta d’un esdeveniment internacional en què 100 ambaixadors del disseny italià plantejaran propostes sobre com serà la construcció del futur, des de perspectives com l’enginyeria, la mobilitat i l’art.  

En aquesta edició, dedicada al disseny temàtic i la ciutat del futur, s’indagarà el paper del disseny a la ciutat contemporània i les infinites solucions d’innovació i sostenibilitat a què es pot arribar a través d’ell. L’objectiu final és proporcionar eines per a repensar els nostres hàbits i estils de vida i encarar el futur amb una mirada més crítica.

Per això, l’arquitecte i dissenyador sicilià Mario Trimarchi oferirà una conferencia on parlarà sobre com descobrir l’ànima de les ciutats sota el títol ‘L’ànima dels objectes’, el proper dimecres 20 de març al Disseny Hub Barcelona. “Per projectar les ciutats del futur, abans hem de projectar les coses del present; així entendrem millor perquè vivim en les nostres cases”, assegura Trimarchi. Aquesta conferencia està organitzada per l’Institut Italià de Cultura amb la col·laboració de BCD Barcelona Centre de Disseny i l’IED (Escola Superior de Disseny), i compta amb el suport del Consolat Italià de Barcelona.

Trimarchi sempre s’ha rodejat de dibuix, fotografia, disseny i imatge per configurar el seu univers visual i estètic. Entre els seus projectes més destacats, ha dissenyat la marca de Poste Italiane i la cafetera Ossidane, ha treballat per a Salvatore Ferragamo i ha autoproduït diverses col·leccions, com ara ‘Strawberry Fields Forever’.

No t’ho perdis! 

Més informació i inscripcions

Imprescindible inscriure's en aquest correu iicbarcellona@esteri.it

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal