Cabero Group 1916 - Finocam

  • Agenda-organitzador Finocam Open

  • Accessoris de sobretaula Buró

  • Calendaris Finocam

Disciplina:
Papereria i articles escolars, d'oficina i regal

Cabero Group 1916, SA és un dels principals grups empresarials espanyols dedicats al sector de la papereria.
Fundada el 1916 com a empresa familiar, i amb quatre generacions implicades successivament en la seva gestió, és un dels referents del sector a Espanya.
Des dels orígens, té una filosofia molt clara: explotar marques pròpies, ideant, dissenyant i desenvolupant productes, i gestionant-ne la fabricació i la distribució a escala nacional i internacional; i tot això, amb un esperit d’innovació constant i de lideratge. Actualment comercialitza els seus productes sota la seva marca FINOCAM.
Finocam destaca per tenir un enfocament a l 'usuari, fet que es concreta en una àmplia oferta d'agendes, calendaris, articles escolars i d'oficina amb funcionalitats, preus i acabats molt diferenciats.
Cabero Group escolta, entén i aporta solucions a tots els clients, tant si són distribuïdors com usuaris finals. Sempre ha destacat per les seves aportacions en el camp de l' organització personal i l' innovació buscant l’excel•lència en la satisfacció de les necessitats, oferint productes que destaquen pel seu disseny, qualitat i innovació.

Domicili: Bailén, 41
Població: Barcelona
Web: www.caberogroup.es
Any de creació: 1916