Inèdit

  • Plec (José López - Aguilar & Inèdit, 2011). Contenidor flexible i compactable, amb tap i nansa, per a la recollida d'olis domèstics usats.

  • Sèrie 900 (Arcos, USC, Sostenipra & Inèdit, 2012). Redisseny del ganivet tot optimitzant l'espessor de la fulla i incorporant un 70% de plàstic reciclat a l'interior del mànec; a la fulla s'indica la petjada de carboni del ganivet (1,9kg CO2).

  • Ecopunt Verd (Pich-Aguilera Arquitectes, Toni Solanas, Gerona Grup & Inèdit, 2013). Vista de l'accés principal del nou punt verd del barri de La Barceloneta (Barcelona), dissenyat com un equipament modular.

  • Ecopunt Verd (Pich-Aguilera Arquitectes, Toni Solanas, Gerona Grup & Inèdit, 2013). Vista posterior del nou punt verd del barri de La Barceloneta (Barcelona).

Disciplina:
Assessoria ambiental i desenvolupament d'ecoproductes

Inèdit té per missió reforçar la competitivitat dels seus clients mitjançant la incorporació de la sostenibilitat com un element diferenciador.
Els serveis de l'empresa contemplen la quantificació de la sostenibilitat i l'acompanyament en l'ecoinnovació, tant a nivell de productes, com de processos i/o sistemes.
L'oferta d'Inèdit s'organitza en tres àrees: Formació, Assessoria, i Ecodisseny i Ecoinnovació. Com a complement a aquestes tres àrees, a Inèdit es desenvolupen i comercialitzen diferents productes com: eines de càlcul mental, distintius de petjada de carboni dissenyats a mida, disseny d'ecoproductes, i llibres i guies.

Domicili: Passeig de Salvat Papasseit, 1 (La Fàbrica del Sol)
Població: Barcelona
Web: www.ineditinnova.com
Any de creació: 2009