Teixidors

  • Accessoris Teixidors

  • Exemple de línies tèxtil llar i contract

  • Lli

Des de la seva fundació el 1983, Teixidors és una cooperativa amb vocació social que té com a finalitat aconseguir la integració social i la independència econòmica de persones amb dificultats d'aprenentatge. Aquest objectiu es desenvolupa a partir d'un treball extraordinàriament creatiu amb el teler manual. Aquest projecte singular genera, com no pot ser d'altra forma, productes textils singulars, únics. La sostenibilitat és un concepte global que ha d'incorporar-se a paràmetres mediambientals i socials.
Actualment, 22 telers de fusta produeixen col·leccions de complements per la llar i el contract (hoteleria) i complements de moda.
Teixidors només treballa amb fibres naturals, principalment: la llana merino, de procedència francesa i espanyola, el lli 100% europeu, la llana de yak, procedent de cooperatives de Mongolia, el cashmere o el bambú. Teixidors ha estat reconeguda amb diversos premis nacionals i internacionals: #Metropolislikes Award New York 2014, Grand Laus i Laus d'Or 2013, ICFF Editors Awards New York 2012 i 2011, Honorable Mention in Design Management Europe Awards 2011, Premi President Macià 2010, Premis Integra BBVA 2009 i el Premi Nacional d'Artesania espanyol 2008.

Domicili: Mas Adei, 65
Població: Terrassa
Web: www.teixidors.com
Any de creació: 1983