Marset

  • Discoco

  • Ledtube

  • Scotch Club White

Disciplina:
Il·luminació

A Marset estem convençuts que fem alguna cosa més que llums. Cuidem la llum en els seus diferents matissos i efectes, per crear atmosferes amb caràcter, tot ajudant a millorar la qualitat de vida de les persones. D'això, precisament, neix la nostra vocació pel bon disseny. És a dir, per un producte de formes austeres que genera un llum bella i creadora d'efectes. Bon disseny entenent com l'execució impecable de cada projecte, al qual dediquem els nostres més grans esforços. Perquè busquem un objecte ben fet, que sigui així mateix capaç d'innovar i sorprendre, d'emocionar i acompanyar. Les nostres llums són, abans que res, productes tangibles capaços de perdurar en el temps.
Mitjançant el rigor tècnic i la creativitat, amb el fi de descobrir noves funcionalitats i aportar altres usos, Marset mira cap endavant. D'aquesta visió inquieta i multidireccional, de la curiositat i la capacitat per imaginar el que està per venir, sorgeixen les diferents peces de la col·lecció, marcada per l'autenticitat, en una simplicitat revestida de sentit o en el factor decoratiu integrat amb intenció de sobrietat.
La nostra empresa ha sapigut romandre i reinventar-se al llarg dels anys, i ho continuarà fent. Nascuda a la década dels anys '40 com a empresa familiar dedicada a la fundició de metalls, Marset s'afiança en dècades d'experiència per constituir-se actualment en una marca jove que té una sòlida presència i vocació global.

Domicili: Alfons XII, 429-431
Població: Badalona
Web: www.marset.com
Any de creació: 1973