Figueras International Seating

  • FIBES Palau de Congressos de Sevilla

  • DHUB i Torre Agbar (Barcelona)

  • El Batel (Palau de Congressos Cartagena) Selgas Cano

  • Milstein Hall, Cornell University (Ithaca, NY, USA)

  • OLR Sala XX de l'ONU (Ginebra, Suïssa)

Disciplina:
Mobiliari per a espais col·lectius // Contract

Amb 80 anys d'història, Figueras International Seating és l'empresa de referència a nivell mundial especialitzada a produir seients d'alta gamma -basats en el disseny, la innovació i l'enginyeria- per a espais públics i polivalents.

La base de la feina de Figueras és l'experiència i el disseny de qualitat realitzat amb els darrers avenços tecnològics. Cada nou sistema i model de butaca Figueras té el seu origen en les necessitats dels nostres clients i, especialment, en la voluntat de treure el màxim profit de l'espai disponible. En aquest sentit, Figueras és experta a rendibilitzar i optimitzar espais mitjançant sistemes mòbils de butaques que permeten utilitzar un mateix espai per a diversos usos.
A més de fàbrica pròpia, Figueras disposa de delegacions a Madrid, Barcelona i Portugal, i filials a Alemanya, Àsia, Estats Units, França i Regne Unit. Gràcies a la seva presència internacional, reforçada amb una xarxa comercial de 30 directors comercials i 220 agents arreu del món, Figueras ostenta una situació privilegiada en el seu segment de mercat.

Les butaques de Figueras es troben a alguns dels edificis més emblemàtics del món, com la Sala de Premsa de La Casablanca, (Washington DC, EUA); la Sala XX de l'ONU, Ginebra (Suïssa); l'Auditori DR Byen (Copenhagen, Dinamarca), Hamer Hall (Melbourne, Austràlia) i Torre Agbar (Barcelona, Espanya). La companyia ha treballat amb arquitectes com Foster+Partners, OMA, Jean Nouvel, César Pelli, Ricardo Bofill, Rafael de la Hoz o Cox Architects, entre d'altres.

Domicili: Anselm Clavé, 224
Població: Lliçà d'Amunt
Web: www.figueras.com