Mediclinics

  • M14 Dualflow Plus

Disciplina:
Fabricació d'aparells elèctrics

Mediclinics va ser fundada en 1974, amb l'objectiu de satisfer la demanda existent en equipament per a banys col·lectius.
Especialitzada en la fabricació d'assecadors de mans, ofereix solucions eficients de disseny contemporani i una àmplia varietat de productes.
El centre de disseny, producció, logística i qualitat es troba en Santa Perpètua de la Mogoda (Barcelona, Espanya), mentre que les oficines comercials estan a Barcelona.
Mediclinics proporciona un servei de suport constant a tècnics i venedors per al desenvolupament de les seves habilitats, amb un personal altament qualificat i amb distribuïdors plenament dedicats. Des dels seus centres de producció a Espanya, Mediclinics distribueix els seus productes a gairebé 100 països i té delegacions a Itàlia (*Mediclinics Itàlia) i als EUA (Saniflow Corporation).
Conscients de la cura del medi ambient, satisfan la creixent demanda dels clients per a solucions produïdes amb materials reciclables. Mediclinics manté unes normes de qualitat molt estrictes i certificacions emeses pels organismes internacionals més rellevants.

Domicili: Indústria, 54
Població: Barcelona
Web: www.mediclinics.com
Any de creació: 1974