Quadpack

  • NB Airless Glass

  • QP Skeyndor Spatula

  • L'eau d'Issey

  • Guerlain pour Homme

Disciplina:
Fabricant i proveidor de packaging

Quadpack és un fabricant i proveïdor internacional d'innovadores solucions de packaging tant per a marques de bellesa i cura de la pell com per a empreses d'emplenat d'envasos a nivell global. Creada el 2003, posseeix oficines a Europa, Estats Units, Austràlia i Àsia; plantes de fabricació a Espanya i Corea, i una xarxa estratègica de socis fabricants.

En un primer moment, el desenvolupament de l'experiència de Quadpack es va centrar a subministrar packaging estàndar personalitzat a marques de prestigi. A l'actualitat, l'empresa desenvolupa cada vegada més packaging a mida per a clients del mercat generalista, Masstige i Prestige amb departaments centrats en els sectors de la cura de la pell, el maquillatge i la perfumeria.

El 2011 neix Yonwoo Europe (YWE), una empresa conjunta de Quadpack i Yonwoo Korea. YWE és l'únic proveïdor d'Europa que ofereix el catàleg de packaging airless de Yonwoo líder en el món per a marques de cosmètics a nivell global.

L'adquisició de Technotraf Wood Packaging el 2013 va marcar un canvi de direcció cap a l'expansió de les fragàncies de Quadpack i la seva introducció en la fabricació dins del marc europeu.

A través de Technotraf, Quadpack aporta luxe a components de fusta estàndar i a mida que aconsegueixen marcar la diferència.

L'empresa de serigrafiat Krampak es va unir al grup d'empreses de Quadpack el 2014, el que va permetre incloure en el catàleg de Quadpack serveis d'acabat i decoracions directament des d'Europa.

La facturació del Grup Quadpack va ascendir a 43 milions d'euros a finals de l'any 2013 i al grup treballen 160 persones arreu del món, amb més de 60 treballadors dedicats a la fabricació.

Domicili: Pl. Europa, 9-11
Població: Hospitalet de Llobregat
Web: www.quadpack.com