Everis

  • Espai de treball en equip

  • Living Lab Research Center Barcelona

  • Sala focus i sala d'observació: Espai de recerca

  • Sales de treball

Disciplina:
Telecomunicacions, entitats financeres, indústria, utilities & energia, banca, assegurances, administracions públiques i sanitat


everis és una consultora multinacional que ofereix solucions de negocis i estratègia, serveis de desenvolupament, manteniment i outsourcing.

La nostra empresa ofereix solucions per a empreses de sectors: telecomunicacions, administració pública, entitats financeres, indústria, serveis públics i energia, banca, companyies d'assegurances i organitzacions sanitàries.

Es va establir a Madrid en 1996 com la filial espanyola de DMR Consulting. En 2006, després del seu comitè directiu, va adquirir el 100% del capital de la companyia a Fujitsu, es va canviar el nom de la companyia a everis. Avui dia, everis té oficines en setze països a tot el món i actualment empra a més de 22,000. La sucursal a Ginebra es va establir en 2018. El gener de 2014, everis va entrar a formar part de NTT DATA. Formar part de NTT DATA group dóna la possibilitat d'oferir una ampli rang de solucions i serveis, alhora incrementant la capacitat a nivell tecnològic, geogràfic i econòmic.

Domicili: Avenida Manoteras, 52
Població: Madrid
Web: www.everis.com/spain/es
Any de creació: 1996