Eina d'autodiagnòstic

Aquesta eina té com a objectiu facilitar una orientació diagnòstica sobre quina és la situació de l’empresa pel que fa a la gestió del seu disseny, i alhora destacar aquells aspectes que caldria millorar. Ha estat creada perquè les empreses pugueu mesurar i avaluar la vostra gestió del disseny.

Està estructurada en quatre blocs de preguntes que apareixen en diferents pantalles. Cal finalitzar cada bloc per poder passar al següent fins completar la sèrie de quatre blocs. Cada pregunta té tres possibles respostes que cal triar en funció del grau d’acord amb l’enunciat. Un cop contestats els quatre blocs l’eina emet un informe de resultats. Aquest dóna una puntuació global sobre quina és la situació de la Gestió del Disseny a l’empresa i després analitza més detalladament els resultats de cada bloc.

Per iniciar l’eina és necessari que prèviament contesteu el qüestionari que es presenta a continuació. És anònim, tot i així, per tal que pugueu obtenir un informe de resultats, cal que ens faciliteu una sèrie de dades sobre la vostra empresa perquè puguem portar un control estadístic de les consultes realitzades.

Qüestionari

Indústria

Construcció

Comerç

Serveis

* Camps obligatoris

El temps de resposta és d’uns 10 minuts. Perquè l'eina funcioni correctament és necessari que el teu ordinador tingui les cookies habilitades.

Aquest projecte està emmarcat en el programa PCCP (Pla de Consolidació i Competitivitat de la Pime) convocat pel CIDEM, i ha estat dirigit i coordinat per BCD, Barcelona Centre de Disseny, amb la col·laboració del professor Manuel Lecuona de la Divisió d’Investigació i Gestió del Disseny de l'Institut de Disseny i Fabricació IDF de la Universitat Politècnica de València.