BCN Design Tour

Citrus

Pg. de Gràcia 44, 1r, 934872345

www.angrup.com/citrus/restaurante-barcelona

Situat al primer pis d’un edifici al xamfrà del Passeig de Gràcia amb Consell de Cent, aquest restaurant va ser completament remodelat l’any 2008 segons el projecte de l’interiorista Antoni Arola (Premio Nacional de Diseño 2003).

El Citrus compta, com a principal atribut, amb una visió privilegiada d’una de les artèries més atractives de la ciutat. La llum natural que entra pels amplis finestrals fa d’aquest espai un local lluminós, confortable i actual; una atmosfera que s’ha subratllat amb algunes intervencions d’interiorisme, com ara una versió modernitzada d’enteixinat, consistent en la instal·lació d’una seqüència de caixes de fusta que cobreixen completament el sostre. La calidesa que transmet aquest material es complementa amb altres elements d’impacte, com el llum Corso, dissenyat per l’Estudi Arola i produït per Santa & Cole, que se situa en diversos panys de paret.

Finalment, té un paper important l’aplicació del color que, inspirada en el nom de l’establiment, remet a conceptes com ara la frescor o el mediterrani. Els mateixos conceptes tenen el seu equivalent en la cuina del Citrus: plats mediterranis actuals amb apunts creatius i el màxim respecte pels productes.

Fotos: Citrus