BCN Design Tour

MINIM

Via Augusta 185, 932722425

www.minim.es

A la planta baixa de l'edifici Monitor - signat per l'arquitecte José Antonio Coderch de Sentmenat - té el seu espai MINIM, una botiga-showroom dedicada al disseny contemporani, on s'exposen i venen una gran selecció de primeríssimes marques de mobiliari, cuines, banys, il·luminació, paviments i revestiments que destaquen per la seva qualitat formal i estètica.

Després de més d'una dècada a l'Av. Diagonal de Barcelona, al desembre de 2013 MINIM es va traslladar a Via Augusta, 185; un emblemàtic local de la història del disseny a la ciutat, que abans havia acollit les instal·lacions d'Idea Moble i Arkitektura, altres mítics establiments barcelonins de decoració.

El local de Via Augusta es va remodelar completament buscant crear uns espais expositius diàfans i lluminosos, que permeten que l'autèntic protagonisme recaigui en les peces que s'exposen. Peces de grans firmes del disseny com Agape, Antonio Lupi, B & B Itàlia, Cappellini, Cassina, Cedit, E15, Living Divani, Minotti, Molteni, Mutina, Paola Lenti, USM o Vitra, que destaquen pel seu disseny, qualitat i innovació.

Concebuda com una gran caixa neutra de 1.000 m2, dividida en dues plantes, la botiga-showroom MINIM periòdicament acull esdeveniments vinculats al disseny, l'art, l'arquitectura i la cultura.