BCN Design Tour

En Linea Barcelona

Còrsega 284, 934151212

www.enlineabarcelona.com

A pocs metres de la confluència del carrer Còrsega amb Balmes, la frontera que separa la Dreta de l'Antiga Esquerra de l'Eixample, té el seu espai En Linea Barcelona, un showroom de mobiliari contemporani que també ofereix serveis i assessorament d'interiorisme.

Inicia la seva trajectòria a finals de la dècada de 1980 de la mà de Javier Serra. El seu primer local, al carrer Copèrnic, era la delegació a Barcelona d'un negoci d'importació i distribució de mobiliari amb seu a Madrid. Però no triga molt a independitzar-se i se suma a l'equip el dissenyador Pepe Gallart, encarregat de desenvolupar els projectes d'interiorisme i d'oferir consell professional als clients.

El 1995, l'empresa canvia d'ubicació i se situa al carrer Còrsega 299, just al davant d'on es troba avui dia. És el lloc on la firma creix i reforça el seu estil present. El procés de maduració culmina en 2001 amb l'adquisició del local que ocupa ara. Un espectacular espai de 1.000 metres quadrats que abasta tota la planta baixa d'un edifici modernista i noucentista dissenyat per l'arquitecte Bernadí Martorell i Puig el 1924.

Respectant l'estructura original, aprofitant el seu espai diàfan i les imponents columnes de formigó, En Linea Barcelona troba en aquest espai el lloc perfecte per mostrar la seva col·lecció i el seu treball. Una acurada selecció de mobiliari, obres d'art i peces de decoració articulades en una sèrie d'ambients singulars amb un interiorisme fidel al seu estil.

Treballant amb firmes tan prestigioses com B & B, Boffi, Flexform, Knoll, De Padova, Zanotta, Fritz Hansen, Louis Poulsen o Vitra, entre moltes altres, ofereixen totes les eines necessàries per donar a cada projecte un disseny contemporani, pràctic i completament personalitzat.