BCN Design Tour

Roomservice Design

dels Àngels 16, 933021016

www.roomsd.com

Inaugurada el mes d'octubre de l'any 2007, Roomservice Design Gallery és una galeria de disseny contemporani que combina un espai d'exposició i la venda de mobiliari de factura nacional i internacional d'edicions limitades i especials. Situada al cor de la ciutat de Barcelona, a l'emblemàtic barri del Raval, té com a filosofia el culte al disseny artesanal i la sensibilitat envers els materials emprats.

En un lluminós i diàfan gran espai caracteritzat pels seus sostres alts i les antigues columnes de ferro –que l'any 1919 va ser l'edifici on el jueu sefardí Isaac Carasso Nehama va fer el primer iogurt Danone de tot el món– va obrir, en un principi, per donar a conèixer l'obra del dissenyador l'holandès Piet Hein Eek. A poc a poc es va anar convertint en el que és avui dia. Un espai on conviuen diverses visions del disseny actual. Des de l'esmentat Piet Hein Eek –amb les seves característiques peces sostenibles realitzades amb materials humils– fins a l'escultòric Maarten Baas –que modela literalment tot el que fa com si es tractés d'una obra d'art–, passant pels enginyosos Weltevree –tant pràctics com originals– i els conceptuals López-Rivera Arquitectes i l'Estudi Pilar Líbano, entre altres firmes i autors de prestigi reconegut.

Totes les peces exposades tenen una característica en comú, són originals. Però, per sobre de tot, són peces autèntiques, seleccionades pels comissaris de la galeria seguint un criteri de funcionalitat, confort i distinció sempre d'acord amb la seva filosofia.

D'altra banda, a més de la col·lecció permanent, a Roomservice Design Gallery també s'organitzen periòdicament exposicions, xerrades i esdeveniments. Sempre girant al voltant del món del disseny i intentant promoure nous talents tant nacionals com internacionals.