BCN Design Tour

Matèria

Rector Ubach 43, 932003554

www.blogmateria.es

A començaments del 2010, la interiorista Beatrice Askanazy obria aquest establiment a partir de l’experiència adquirida durant més de sis anys a la primera botiga Matèria de Sant Cugat del Vallès.

En aquest ampli espai, les peces de decoració i disseny comparteixen una mateixa filosofia basada en conceptes com la selecció de materials nobles i de fibres naturals, la intervenció de l’artesania en el procés d’elaboració i la singularitat d’uns productes que, lluny de la servitud de les modes, ofereixen solucions atemporals per al benestar personal i domèstic.

A Matèria, hi trobem mobles, llums, roba de taula i de llit, complements de moda i altres articles de decoració concebuts per dissenyadors i marques que sintonitzen absolutament amb el concepte de botiga ideat per Askanazy. Entre d’altres, hi ha peces de les firmes Carl Hansen, Maòli, Ana Hagopian, Maria La Rosa, Côté Bastide o Best Before, i els productes de la marca Teixidors, que destaquen sobretot per l’originalitat i la qualitat. Aquesta cooperativa, creada el 1983 com a projecte d’integració social, presenta col·leccions de peces de moda i roba de la llar que es confeccionen amb les millors matèries primeres (llana merina, caixmir, lli...) tot seguint procediments estrictament manuals amb l’ajuda dels clàssics telers de fusta.

Matèria ofereix també serveis d’interiorisme global adreçats tant a clients particulars com a professionals.